Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Fotostudio Herpelinckx Fotografe Joke 


                                                           Mijn verhaal

Tja waarom zou u voor mij kiezen. Misschien goed om te weten wie er achter het bedrijf Events bureau Joke's schuil gaat.


Ik ben het hart van jokes-events . Ik hou van organiseren, maar nog meer van mensen blij maken en hen een belevenis laten ervaren, die klinkt als een klok. Ik ga altijd voor een perfecte dag met succesbeleving, waarbij het de klant aan niets mag ontbreken. Ik ben de aanjager, bedenker en ontwikkelaar van de leukste feestjes. Het plezier straalt er vanaf.

Kortom: Ik volg mijn PASSIE die ervoor zorgt dat u UW Leukste Werkdag of andere feestjes van het Jaar kunt beleven. Ik luister naar uw wensen en zorg ervoor dat uw droomfeest werkelijkheid wordt. Ik ben pas tevreden wanneer u en uw gasten dat ook zijn.

Samen met u bespreek Ik de mogelijkheden om er een perfecte dag van te maken. Dat kan telefonisch maar ook in een persoonlijk gesprek. Soms komen we tot de conclusie dat ik u niet kan helpen, ik ben daar eerlijk in en kijk samen naar de mogelijkheden . Ik luister naar jullie, zoek naar de beste oplossingen en werk uw evenement volledig op maat uit, in functie van uw budget.

Ik zorg daar en tegen wel voor vertrouwen, goede onderlinge samenwerking en kwaliteit.

Een themafeest voor je communie, lentefeest, verjaardag, een babyborrel voor je kleine spruit, een jubileum in stijl of zomaar, een zomerse tuinparty, vrijgezellen, teambuilding … Elke reden voor een feestje is een goeie! Vertel mij wat je belangrijk, leuk en mooi vindt en Ik zorg voor een feest die bijblijft.

Binnenkort Website jokes-events